NÄYTTEILLEASETTAJAT

Kohtaa asiakkaasi parhaalla mahdollisella paikalla

Helsinki Hemp & Herb on erinomainen tilaisuus tuoda tuotteitasi tunnetuksi

Hampulla on pitkät perinteet Suomessa, mutta vuosikymmeniä kestänyt demonisointi on iskenyt pahan leiman siihen. Nyt hamppu on nousussa ympäri maailman merkittäväksi viljelykasviksi ja Suomessakin täytyy pysyä tässä kehityksessä mukana.

Hamppu on erittäin monipuolinen kasvi. Siitä on vuosituhansien ajan saatu kuitua kankaisiin ja köysiin sekä selluloosaa paperiin – luultavasti juuri hampusta tehtiin maailman ensimmäiset paperit. Ihmiset ovat pukeutuneet hamppuvaatteisiin kautta historian. Kuidun lisäksi hamppu sekä hampun siemenet ovat olleet merkittävä osa ravintoa. Oli kyse ihmisestä tai eläimistä, hamppu sisältää runsaasti proteiinia, paljon hyviä rasvoja juuri oikeassa suhteessa ja runsaasti välttämättömiä rasvahappoja. Tänään terveystietoiset ihmiset osaavat vaatia myös hamppua osaksi ruokavaliotaan.

Hampulla on myös toinen puoli – kannabis. Tästäkin tullaan Helsinki Hemp & Herb -messuilla puhumaan. Messujen yhteydessä pidetään luentoja, paneelikeskusteluja kannabiksen laillistamisesta sekä laaketieteellinen konfrenssi, jonka keskeisenä aiheena on lääkekannabis ja sen merkitys lääketieteelle.

Hamppu esittäytyy tapahtumassa koko laajuudellaan. On aika näyttää mitä kaikkea hampusta voi tehdä.  Hampun uusi tuleminen voi olla yksi merkittävimmistä linjoista koko maailmalle eikä Suomi saa jäädä jälkeen siitä kehityksestä. Hamppu ja hamppututkimus voi olla juuri se innovaatio, joka nostaa osaltaan Suomea nousuun.